Produktblad GavleNet Gruppanslutning

Ladda ner som PDF

Publicerad den 2021-06-28 13:31
Uppdaterad: 2022-06-01 14:44

Inledning

GavleNet Gruppanslutning passar för er som redan har eller ska bygga ett fastighetsnät och önskar erbjuda alla boende en internetaccess.
Genom Gruppanslutning ansluts alla hushåll till ett aktivt bredband och erbjuds därför ett förmånligare pris än om var och en skrivit egna avtal.

  • Förmånliga priser via gruppanslutning
  • Snabbt och driftsäkert bredband i hela fastigheten
  • Samma hastighet till alla boende med möjlighet att uppgradera

Ni upphandlar, bygger och äger ert lokala nät (fastighetsnätet). Vi installerar en switch i fastigheten som kopplas ihop med fastighetsnätet. Alla hushåll i fastigheten får ett aktivt bredband.

Kostnaden för bredbandet faktureras föreningen eller fastighetsägaren som hanterar den efter eget önskemål. Alla boende i föreningen får samma bredbandshastighet baserat på föreningens val. Varje hushåll kan själv uppgradera sin hastighet, mellanskillnaden betalas direkt till oss.

Tjänstebeskrivning

Bandbredd: 250, 500, 1000 Mbit/s
Trafik: Symmetrisk.
Gränssnitt: 1000Base-TX, Ethernet. GavleNet tillhandahåller konverterare från fiber till koppar.
IP-adresser: En publik IP-adress per hushåll ingår.
Support och felanmälan: Alla dagar mellan 08.00 – 22.00 på telefon 0771-775 775. Övrig tid: support@gavlenet.com.

Övriga tillval eller önskemål enligt Huvudavtal. Kunden ansvarar för och bekostar fastighetsnät och de lokalutrymmen som behövs för tjänsten samt den elanslutning och elförbrukning som behövs för tjänsten. Kunden ser också till att tillstånd finns för etablering i fastigheten.