GavleNet Gruppanslutning

För er som redan har eller ska bygga ett fastighetsnät och önskar erbjuda alla boende en internetaccess.

Genom Gruppanslutning ansluts alla hushåll till ett aktivt bredband och erbjuds därför ett förmånligare pris än om var och en skrivit egna avtal.

  • Förmånliga priser via gruppanslutning
  • Snabbt och driftsäkert bredband i hela fastigheten
  • Samma hastighet till alla boende med möjlighet att uppgradera

Gör en intresseanmälan Läs mer

Mer information

Ni upphandlar, bygger och äger ert lokala nät (fastighetsnätet). Vi installerar en switch i fastigheten som kopplas ihop med fastighetsnätet. Alla hushåll i fastigheten får ett aktivt bredband.

Kostnaden för bredbandet faktureras bostadsrättsföreningen eller fastighetsägaren som hanterar den efter eget önskemål. Alla boende i föreningen får samma bredbandshastighet baserat på föreningens val. Varje hushåll kan själv uppgradera sin hastighet, mellanskillnaden betalas direkt till oss.

Tilläggstjänster

Fastighetsstyrning

GavleNet Fastighetsstyrning är en tilläggstjänst anpassad för fastighetsägare/BRF som redan anslutit sin fastighet till GavleNet. Tjänsten är internetbaserad och avsedd för fastighetsdrift, t ex styrning av ventilation, värme, lås, larm, tvättstugebokning eller porttelefon.

Service Fastighetsnät

Med Service Fastighetsnät får du som fastighetsägare eller förening en utökad service och extra trygghet. Serviceavtalet innebär att GavleNet ser till att ert nät fungerar och tar hand om felavhjälpande service.

IoT bas

GavleNet IoT bas är anpassad för fastighetsägare som behöver en smalbandig Internetanslutning för sensorer i sin byggnads bostäder/lokaler. Anslutningen är en Internetbaserad tjänst med den kapacitet som den egna anslutningen och tjänstens kapacitet tillåter.

 

Läs mer om tilläggstjänsterna i våra produktblad som finns under fliken Dokument.

 

Gör en intresseanmälan