Skriv in din adress och påbörja din beställning

Stödområde – Norra Trödje

GavleNet har beviljats stödpengar från PTS (Post- och Telestyrelsen) för utbyggnad av fiber till fastigheter i Norra Trödje om tillräckligt många är intresserade.


GavleNet – En del av Gävle Energi

Stadsnätet GavleNet ägs och utvecklas av Gävle Energi. Det är ett av världens snabbaste och mest säkra kommunikationsnät, byggt för att skapa en bra IT-infrastruktur för Gävles invånare och företag. Tekniken och servicen ökar tillgängligheten och gör livet lite tryggare och bekvämare för oss alla. Den bidrar till att ge människor en mer stimulerande tillvaro och gör det enklare att dela den med andra.

Bredbandsstöd 2023

Post- och telestyrelsen (PTS) har beslutat att tilldela GavleNet (Gävle Energi) EU-medel för utbyggnadsprojekt av bredbandsinfrastruktur i Norra Trödje och Vålnäsberget. De planerade utbyggnadsprojekten är avsedda att påbörjas under 2024. För att fiberutbyggnaden ska var möjlig krävs att vi erhåller ledningsrätter samt att 50 procent av alla i områdena gör en beställning.

Läs mer om EU-projektet här.

Fiber för framtiden

En fiberanslutning ökar inte bara värdet på din fastighet utan gör även din digitala vardag roligare. Högre kvalitet på fler internetbaserade tjänster kräver en riktigt snabb och stabil uppkoppling med fiber. Genom att ansluta din fastighet till fibernätet får du tillgång till tjänster som bredband, IP-tv genom en och samma anslutning.

Läs mer om fördelarna med fiber här.

Öppet hus 23 mars – Välkommen!

Besök oss i Trödje IK:s klubbstuga (bakom skolan) lördag den 23 mars mellan klockan 10-16. Då berättar vi mer om fördelarna med att ansluta din fastighet till fibernätet och mer detaljer kring fiberprojektet. Du behöver inte anmäla dig, det är bara att dyka upp. Vi bjuder även på fika!

Beställ senast 30 april

Välj mellan våra två kampanjerbjudanden nedan och beställ enkelt genom att söka på din adress högst upp på sidan och fyll i formuläret. Ordinarie pris för en fiberanslutning är 24 900 kronor. Sista beställningsdag är 30 april 2024.

Kampanjerbjudande 1

Fiberanslutning för 10 900 kr och bredband 1000 Mbit/s för endast 499 kr/mån i två år, därefter ord. pris. Bindningstid 24 månader. Möjlighet till delbetalning på anslutningsavgiften finns ej.

Kampanjerbjudande 2

Fiberanslutning för 14 900 kr och valfri hastighet på bredbandet till ord. pris. Bindningstid 12 månader. Möjlighet att delbetala anslutningsavgiften finns.

Har du frågor?

Kontakta våra säljare Carl eller Bosse på kontaktuppgifterna nedan.

Frågor och svar

Det motsvarar ett vanligt bredbandsabonnemang förutom att möjligheten finns att pausa abonnemanget till en kostnad av 295 kr. En förutsättning är att fastigheten är ansluten till fibernätet och att du inte är folkbokförd på den berörda adressen.

OBS! Det går inte att pausa dina abonnemang för övriga tjänster som styrs via bredbandet, till exempel digital kabel-tv. Vid nyinstallation av fiber går det inte att ta del av erbjudandet tre fria månader på valda tjänster.

Läs mer