Varför fiber?

Varför ska du ha fiber?

Fiber från GavleNet är det bästa valet för dig och för framtiden.


Fiber för framtiden

Fiber är en väl beprövad och framtidssäkrad teknik. Nätet kan uppgraderas för att möta marknadens behov vad gäller både hastighet och kapacitet. Du är väl förberedd för alla internetbaserade tjänster som spås bli större i framtiden.

Snabbt och stabilt
– alltid lika bra hastighet

Med fiber får du snabbare och stabilare hastigheter än med mobilt bredband eller ADSL. Du surfar dessutom snabbt och tryggt oavsett hur många i området som använder nätet samtidigt.

Ovanligt med driftstörningar

Fiber är tåligt mot avbrott och störs inte av åska eller annat busväder tack vare att nätet är nedgrävt och att signalerna skickas med ljus.

En investering i din fastighet

En fiberanslutning ökar värdet på fastigheten, enligt många mäklare. Dessutom efterfrågas det ofta av köpare på jakt efter nytt boende.

Högre kvalitet kräver högre bandbredd

Allt högre kvalitet på allt fler tjänster kräver en riktigt bra och stabil uppkoppling, till exempel för att se på tv i toppkvalitet, ha IP-telefoni, ringa videosamtal och spela online.

Obegränsat med surf

Till en fast månadskostnad får du obegränsat med surf – det vill säga obegränsade möjligheter att uppleva allt som internet erbjuder.

Bo och jobba var som helst

En riktigt bra uppkoppling möjliggör en levande landsbygd. Bredband via fiber är den enda riktigt framtidssäkra uppkopplingen som gör det möjligt att bo och driva företag på landsbygden i framtiden.

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra säljare nedan eller vår kundservice så berättar vi mer om nyttan med fiber.