Gör som dina grannar, skaffa fiber från GavleNet

GavleNet fiber finns i ditt område. Gör som dina grannar, anslut din fastighet till det lokala fibernätet och surfa snabbt och säkert med GavleNet Bredband.


Kan jag få fiber

Sök på din adress längst upp på sidan för att se om vi kan ansluta fiber till din fastighet.

När får jag fiber?

Avtal inkomna mellan jan och maj 2019
Fiberutbyggnaden beräknas klar innan årsskiftet.

Avtal inkomna mellan juni och dec 2019 Fiberutbyggnaden beräknas klar senast 2020.

Vad kostar det?

Fiberanslutning kostar från 19 900 kronor.

Nyhet – Flera betalningsalternativ

Om du inte vill betala hela anslutningsavgiften vid ett och samma tillfälle kan du nu välja att delbetala under antingen 24 månader eller 60 månader.

Fiber för framtiden

En fiberanslutning gör din fastighet attraktivare och redo för framtiden. Högre kvalitet på fler internetbaserade tjänster kräver en riktigt snabb och stabil uppkoppling. Genom att ansluta din villa till GavleNets fibernät får du tillgång till tjänster som tv, telefoni och bredband genom en och samma anslutning.

Läs mer om fördelarna med fiber här.


Mer information för dig som redan gjort en beställning

Personligt besök
När det börjar bli dags för fiberutbyggnaden kommer vi att kontakta dig för bokning av ett besök. På besöket går vi tillsammans igenom var din medieomvandlare ska placeras samt vad du behöver göra på din tomt.

Har du redan tomrör på tomten?
Om du redan har förberedande rör för fiber på din tomt och vi inte behöver gräva i gatan så hanterar vi ditt ärende så fort som möjligt.

Bor du i ett stödområde?
Notera att ovanstående tidplaner inte innefattar efteranslutningar i områden som beviljats ekonomiskt stöd för fiberutbyggnad. Läs mer om fiber till småorter här.

Preliminär tidplan