Surfa

Surfa

Nu kan du ta del av internets alla tjänster via Gävles bästa bredband och fibernät.


Värdebevis på router

I samband med installationen av fiber får du ett värdebevis (400 kr) för inköp av router skickat till dig via sms. Visa upp sms:et på ELON Ljud & Bild i Gävle när du köper valfri router.

Koppla ihop alla enheter

Koppla sedan in routern till din medieomvandlare för att börja surfa trådlöst med ditt nya bredband via fiber. Längst ner på sidan hittar du en guide som beskriver hur du ska koppla ihop dina enheter.

Byt hastighet

Kom ihåg att du när som helst kan byta hastighet på ditt bredband. Det gör du enklast genom att logga in på Gävle Energis Mina sidor eller i Gävle Energis app. Ditt hastighetsbyte sker inom 15 minuter.

Frågor och svar

Nej, kontakta en lokal entreprenör eller ELON Ljud & Bild så kan de hjälpa dig med detta. ELON Ljud & Bild når du på telefon 026-51 44 90 eller gavle@elonljudbild.se för mer information kring deras tjänster.

Hastighetsbyten är kostnadsfria och obegränsade. Det går som lägst att nedgradera standardabonnemang till lägsta tillgängliga hastighet, men det går inte att helt pausa sitt abonnemang (med undantag för dig som har ett fritidshusabonnemang).

Läs mer