Skriv in din adress och påbörja din beställning

Beställ fiber till Ormbärsvägen

Vi planerar att bygga ut fiber till ditt område med möjlighet till 1000 Mbit/s. På denna sida hittar du löpande information om projektet och utbyggnaden av fibernätet i ditt område.


GavleNet – En del av Gävle Energi

Stadsnätet GavleNet ägs och utvecklas av Gävle Energi. Det är ett av världens snabbaste och mest säkra kommunikationsnät, byggt för att skapa en bra IT-infrastruktur för Gävles invånare och företag. Tekniken och servicen ökar tillgängligheten och gör livet lite tryggare och bekvämare för oss alla. Den bidrar till att ge människor en mer stimulerande tillvaro och gör det enklare att dela den med andra.

Beställ fiber senast 31 juli 2023

Äntligen kommer möjligheten till fiber Ormbärsvägen. Fyll i din adress högst upp på sidan för att göra en beställning.  Om tillräckligt många är intresserade kan du få GavleNet installerat för 14 900 kronor (ordinarie pris 24 900 kronor) redan i höst. Sista beställningsdag är 31 juli 2023.

Förutsättningar för fiberutbyggnaden

Utbyggnaden av fiber till din bostad förutsätter att 50 procent av alla i området gör en beställning. Efter sista beställningsdag kommer vi att sammanställa och utvärdera intresset för att avgöra om projektet kan genomföras till kampanjpris. När vi är klara kommer alla som skickat in en beställning att få mer information.

Delbetalning

Du kan välja att delbetala anslutningsavgiften på 24 eller 60 månader. Kontakta oss på 026-17 85 75 eller skicka ett meddelande HÄR så hjälper vi dig. Villkoren för delbetalning hittar du här nedan.

Månadsavgiften betalas månadsvis via e-faktura. Delbetalning kan ske under 24 eller 60 månader från leveransdatum. Prisexempel delbetalning 24 mån: 649 kr x 24 = 15 576 kronor (effektiv ränta 4,38%). Prisexempel delbetalning 60 mån: 279 kr x 60 = 16740 kronor (effektiv ränta 4,78%).

Vid förtida inlösen, till exempel vid uppsägning, flytt eller överlåtelse debiteras kvarvarande månader. Prisexempel delbetalning 24 månader med 13 månader kvar på delbetalningsperioden: 649 kr x 13 = 8437 kr.

Surfa gratis i 3 månader

Du får tre fria månader på bredbandet när du väljer hastighet i samband med din fiberbeställning, oavsett vilken hastighet du väljer. Som bonus bjuder vi dessutom på en rabattcheck (värde 400 kronor) för inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Frågor eller funderingar?

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta vår kundservice via formuläret HÄR eller ringa 026-17 85 75 så hjälper vi dig.

Läs mer