Företag Driftinfo Mina sidor Webbmejl

Gör som dina grannar, skaffa fiber från GavleNet

Vi efteransluter fastigheter i områden där vi redan byggt ut fibernätet. Passa på att framtidssäkra ditt hem med en stabil och säker uppkoppling.

Byggstart: Hösten 2019

Beräknas klart: December 2019

Senast uppdaterad: 2019-06-20

Fiber för framtiden
En fiberanslutning gör din fastighet attraktivare och redo för framtiden. Högre kvalitet på fler internetbaserade tjänster kräver en riktigt snabb och stabil uppkoppling. Genom att ansluta din villa till GavleNets fibernät får du tillgång till tjänster som tv, telefoni och bredband genom en och samma anslutning. 

Läs mer om fördelarna med fiber här.

Läs mer om fiber och bredband i vår introduktionsfolder här.

Först till kvarn! Beställ fiberanslutning idag

Fyll i formuläret nedan och få fiber från 19 900 kronor. Avtal inkomna mellan januari och maj 2019 beräknas bli installerade innan årsskiftet, och avtal inkomna mellan juni och december 2019 beräknas bli installerade senast 2020.

Nyhet! Flera betalningsalternativ
Om du inte vill betala hela anslutningsavgiften vid ett och samma tillfälle kan du nu välja att delbetala under antingen 24 månader eller 60 månader. 

   

Allmänna avtalsvillkor - Fiberanslutning GavleNet Villa - Gäller från och med 2018-07-01

Allmänna avtalsvillkor bredband - Gäller från och med 2018-07-01

 Mer information för dig som redan gjort en beställning


Personligt besök
När det börjar bli dags för fiberutbyggnaden kommer vi att kontakta dig för bokning av ett besök. På besöket går vi tillsammans igenom var din medieomvandlare ska placeras samt vad du behöver göra på din tomt. 

Har du redan tomrör på tomten?  
Om du redan har förberedande rör för fiber på din tomt och vi inte behöver gräva i gatan så hanterar vi ditt ärende så fort som möjligt. 

Bor du i ett stödområde?
Notera att ovanstående tidplaner inte innefattar efteranslutningar i områden som beviljats ekonomiskt stöd för fiberutbyggnad. Läs mer om fiber till småorter här.

 


 

Vad är efteranslutning?
Bor du i ett område som redan har fiber? Då kan du lämna en beställning på efteranslutning. Vi kollar då om vi har möjlighet att gräva fiber till din fastighet. Du mottar sedan en avtalsbekräftelse och blir kontaktad när det börjar närma sig byggnation. Om vi inte har möjlighet att gräva fiber till din fastighet kommer vi att kontakta er via separat brev. 

 

 
Beställ efteranslutning

Så här gräver du på egen tomt

Funderar du kring hur grävning på egen tomt går till, och vad som egentligen grävs ner när din fastighet ansluts till GavleNet? Här går vår privatkundssäljare Curt Ståhlenberg igenom allt du behöver veta.

För dig som äger ett flerfamiljshus

Du som äger ett flerfamiljshus förbereder själv det interna fastighetsnätet genom att förlägga kanalisation i fastigheten. Det är förutsättningen för att vi ska kunna installera fibern. Läs i anslutningsmanualen nedan hur du går tillväga. 

Anslutningsmanual flerfamiljshus

Gävle Energi logo

Gammal webbläsare

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Gävle Energi för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera webbläsare