Sätrahöjdens Samfällighetsförening

Vi planerar att bygga ut fiber till ditt område med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. På denna sida hittar du löpande information om projektet och utbyggnaden av fibernätet i ditt område.


Lite om oss

GavleNet är Gävles egna fibernät och har funnits sedan 1998. Nätet ägs av Gävle Energi och är byggt för att ge boende i Gävle kommun tillgång till ett tryggt, lokalt och driftsäkert bredband med höga hastigheter.

Så här går det till

Vi kommer att starta fiberutbyggnaden 2020. Då vi redan dragit in fjärrvärme till din samfällighet slipper du onödiga grävningar i gatorna. Vi gräver en gång till varje radhuslänga på samma ställe där fjärrvärmen kommer in. Sedan drar vi fiber via balkongerna på liknande sätt som Com Hem gör idag.

Utbyggnaden förutsätter att vi erhåller ledningsrätter.

Sitter du fast i ett långt avtal?

Vi kan starta bredbandsleveransen till det datum då ditt nuvarande avtal löper ut. Kontakta oss när det närmar sig installation så fixar vi det.

Beställ senast 15 oktober 2019

Du kan enkelt beställa på gavlenet.se/tecknaavtal eller genom att skicka in avtalet som du har fått i postlådan. Beställ senast 15 oktober 2019, så får du fiber till priset 7 900 kronor (pris för efteranslutning 10 100 kronor). Det finns möjlighet till delbetalning på 24 eller 60 månader.

Extra kampanjerbjudande!

Nu kan du som beställer fiber före 15 oktober 2019 välja mellan att surfa för halva priset i 6 månader eller att surfa snabbare utan extra kostnad i 24 månader. Beställ enkelt genom att fylla i avtalet som du har fått i postlådan eller kontakta någon av våra säljare.

Preliminär tidplan

Byggstart
2019
Grävning i gatorna
Tidplan ej fastställd
Inkoppling
Tidplan ej fastställd
Beräknas klart
2019

Vad kostar det?

Fiberanslutning kostar från 7 900kr