Skriv in din adress

Erbjudande för nya kunder

Grattis till din nya bostad

Beställ bredband - få presentkort på 1000 kr i Gävle City


I din fastighet är GavleNet bredbandsleverantör. Surfa obegränsat med hastigheter mellan 100 och 1000 Mbit/s. Hoppa på vårt erbjudande på bredband och få ett presentkort på 1 000 kronor att shoppa loss för i Gävle City. Som bonus bjuder vi på en värdecheck på 400 kronor för inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Beställ enkelt genom att skriva in din adress högst upp på denna sida. Välj hastighet och önskat startdatum och signera smidigt med BankID.

Se alla medverkande företag som du kan handla hos i Gävle City här.

Kampanjvillkor
Erbjudandet gäller vid nyteckning av bredband på utvalda adresser. Bindningstiden är 12 månader från första leveransdag, därefter 1 månads uppsägningstid. Presentkortet i Gävle City skickas efter 14 dagar på sms och är giltigt i ett år. Värdecheck för inköp av router skickas via sms i samband med din avtalsbekräftelse.

Frågor och svar

100 Mbit/s passar hushållet där alla ska kunna surfa, streama film och spela tv-spel på flera tv-apparater, datorer och surfplattor samtidigt.

Med 250 Mbit/s kan du ladda upp och ladda ner stora filer samtidigt som du streamar film i HD-kvalitet på flera enheter.

Med 500 Mbit/s kan du snabbt ladda upp och ladda ner riktigt stora filer samtidigt som du streamar film i HD-kvalitet på flera enheter samtidigt.

Med 1 000 Mbit/s finns inga som helst begränsningar i din upplevelse av allt som hör till ett riktigt bra bredband. Flera personer kan med lätthet ladda upp och ladda ner riktigt stora mängder data samtidigt.

Läs mer