Skriv in din adress och påbörja din beställning

Kampanjerbjudande för nya kunder

Från 149 kr/mån

Skaffa snabbt och stabilt bredband från GavleNet och få 100 kronor rabatt varje månad i ett helt år, oavsett vilken hastighet du väljer.

Hoppa på erbjudandet och beställ bredband senast 10 april 2022. Som bonus bjuder vi på ett värdebevis (värde 400 kronor) för inköp av router. Allt till ett värde av 1 600 kronor.

Beställ enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet högst upp på sidan, välj startdatum, önskad hastighet och signera med BankID.

Värdebeviset skickas till dig via sms och kan användas vid inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

  • Hastigheter mellan 10-1000 Mbit/s.
  • Kostnadsfri support alla dagar mellan 8-22.
  • Ingen startavgift.
  • Hög driftsäkerhet och dynamisk IP-adress.

Beställ här Läs mer

Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller vid nyteckning av bredband och har 12 månaders bindningstid. Efter 12 månader betalar du ordinarie pris för din hastighet.

Kvalitetsgaranti

Gävle Energis unika kvalitetsgaranti innebär att vi alltid utför ett leveransprov innan tjänsten levereras till dig. Den levererade hastigheten är avståndsoberoende. Det enda som kan begränsa hastigheten är din dator, brandvägg och ditt fastighetsnät. Vår teknik och service gör att vi kan garantera dig bästa möjliga uppkoppling i hemmet.

Tips och trix

Förutsättningar
För att få tillgång till GavleNet GULD måste din fastighet vara ansluten till GavleNets fibernät.

Tips för snabb surf
För att kunna surfa så snabbt som möjligt rekommenderar vi att du har en dator och brandvägg som tillåter höga hastigheter. Läs mer om hur du maxar ditt bredband här.


Betalsätt

Bredband

Fakturafrågor

Installation

Övrigt

Support

TV