Företag Driftinfo Mina sidor Webbmejl

Vi firar 20 år och ny webbsida

I år firar vi 20 år som bredbandsleverantör och det vill så klart fira med roliga tävlingar och fina priser till våra kunder. Inte nog med det så lanserar vi även en helt ny webbsida. Vilket också är värt att fira.

Vi firar 20 år

Vetenskapsmannen Tim Berners-Lee skapade World wide web 1989 vid Partikelfysiklaboratoriet Cern i Genève i Schweiz. Året därpå, den 20 december 1990, kunde han visa upp världens första hemsida. Den handlade om hur du använder internet och startar din egen server. Den var nog användbar för 1993 blev internet tillgängligt för allmänheten. Bara fyra år senare tog GavleNet beslut om bredband och året efter drog vi fiber kors och tvärs.

Gävle kommun och Banverket var de första myndigheterna som anslöts. Året efter, 1999, fick Johan Skoog arkitektbyrå fiber och blev därmed den första kunden med bredband. 2003 anslöts den första privatpersonen till bredband. Sedan dess har vi fortsatt av bara farten att tysta den irriterande modemsignalen och ersätta ADSL i område efter område. Och det kommer vi att fortsätta med. 

Det här vill vi så klart fira med våra kunder, håll därför utkik på vår webbsida eller i sociala medier för mer information. 

Ny webbsida

Samtidigt som vi firar 20 år som bredbandsleverantör lanserar vi vår sprillans nya webbsida. Den nya webbsidan är mer fokuserad på användarvänlighet som ska göra det lättare för besökaren att hitta det hen letar efter. Under skalet har vi fyllt på med en rad trevliga funktioner som ska göra det enklare för oss att uppdatera och underhålla sidan. Inte nog med det så har vi också anpassat utseendet mer till GavleNets grafiska profil än föregående webbsida.

Nu när sidan är helt ny finns det en risk att vi kommer ändra en del saker. Vi hoppas att ni har överseende med det.

Förhoppningsvis kommer alla besökare gilla vår nya webbsida lika mycket som oss men om du har synpunkter är du mer än välkommen att mejla till: webb@gavleenergi.se

Gävle Energi logo

Gammal webbläsare

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Gävle Energi för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera webbläsare