Företag Driftinfo Mina sidor Webbmejl

Tjänsteleverantör

Vill du bli en del av Gävles stadsnät eller erbjuda tjänster via nätet är du välkommen till oss.

Stadsnätet GavleNet ägs och utvecklas av Gävle Energi. Det är ett av världens snabbaste och mest säkra kommunikationsnät, byggt för att skapa en bra IT-infrastruktur för Gävles invånare och företag.

Tekniken och servicen ökar tillgängligheten och gör livet lite tryggare och bekvämare för oss alla. Den bidrar till att ge människor en mer stimulerande tillvaro och gör det enklare att dela den med andra. Vill du bli en del av Gävles stadsnät eller erbjuda tjänster via nätet är du välkommen till oss.

 

Svartfiber

Svartfiber passar dig som har utrustningen, men inte den passiva data- eller teleförbindelsen. Med Svartfiber hyr du en passiv förbindelse i nätet där du själv aktiverar utrustningen och trafiken i fibern. Fördelen är att du kan använda din egen eller din operatörs kommunikationsutrustning.

Tjänsten GavleNet Svartfiber kan levereras som en bastjänst, men kan också anpassas efter kundens krav. Genom ett antal tilläggstjänster kan utökad funktion fås. T.ex. ökad tillgänglighet, komplettering av fastighetsnät etc.

Tjänstebeskrivning

Allmänna villkor

Servicenivåer

 

Operatörshotell

Är du operatör med egen utrustning, som du vill ställa någonstans? Då är Gävle Energis tjänst, GavleNet Operatörshotell en ypperlig lösning.

Du hyr en plats i en centralt belägen anslutning till fibernätet. Tjänsten levereras som en bastjänst. Genom ett antal tillval kan ditt nät och din utrustning optimeras med hänsyn till konfiguration, säkerhet och prestanda. Du kan också hyra svartfiber, kapacitet eller IP-tjänster för att leverera tjänster till dina egna kunder. 

Tjänstebeskrivning

Allmänna villkor

Särskilda villkor

Mer information

Vill du veta mer eller göra en beställning? 

Ring 026-17 85 75 och be att få prata med någon av våra GavleNet-säljare eller mejla till forsaljning@gavlenet.com.

Gävle Energi logo

Gammal webbläsare

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Gävle Energi för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera webbläsare