Vi har lanserat ny webb

Känner du inte igen dig? Då är allt som det ska. Välkommen till vår nya webb.


Lättare att beställa tjänster

Vår nya hemsida gör det främst enklare för dig beställa tjänster. Den är strukturerad på ett sätt som gör det lättare att hitta rätt information. Nu kan du som privatperson söka på din adress och snabbt se och beställa de tjänster som är tillgängliga för ditt hushåll. Beställningen signerar du enkelt med BankID.

Lättare att få hjälp

Skulle du, trots tydligare menystruktur, inte hitta det du letar efter kan du alltid söka efter innehåll på hemsidan. Vår nya sökfunktion kategoriserar sökningen så att du enkelt kan hitta de sidor, nyheter och dokument du letar efter.

Få svar på dina frågor

Här hittar du vår utökade sida med vanliga frågor och svar.

Fortfarande under uppbyggnad

Utvecklingen av webben är en ständigt pågående process och en del funktioner och sidor är fortfarande under uppbyggnad. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Publicerades den 10 september, 2019.