Vill du ha fiber och surfa med ett av världens bästa bredband?


Äntligen kommer möjligheten. Nu kan du som bor i Sätrahöjdens samfällighetsförening teckna avtal för GavleNet fiber och få tillgång till ett av värdens bästa bredband.

Vi planerar att bygga ut fibernätet i ditt område för att du ska få fiber till hösten/vintern 2019, om tillräckligt stort intresse finns. Utbyggnaden förutsätter att 50 % av alla i samfälligheten ansluter sig och att vi erhåller ledningsrätter.

Beställ senast 30 april 2019
Du kan enkelt beställa på gavlenet.se/tecknaavtal eller genom att skicka in avtalet som du har fått i postlådan. Beställ senast 30 april 2019 så får du fiber till priset 7 900 kronor (pris för efteranslutning 10 100 kronor). Det finns möjlighet till delbetalning på 24 eller 60 månader.

Publicerades den 8 mars, 2019.